cs
dgdg: Wartość liczbowa wyrażenia (a
2−16)(a+2) =

Dla a=
√2
15 kwi 19:14
irena_1:
((√2)2−16)(√2+2)=(2−16)(√2+2)=−14(√2+2)=−14√2−28
15 kwi 19:23
dgdg: nie ma takiej odp ....
15 kwi 19:25
irena_1:
A może to (a2−16)(a2+2) ?
15 kwi 19:26
dgdg: nie bo sprawdzałem

jest dobrz zadanie napisane tylko wybnik nie ten...
15 kwi 19:28
irena_1:
A podaj możliwe odpowiedzi
15 kwi 19:31
5-latek: Dobry wieczor
irena 
A po co skoro jest zadanie (a
2−16)(a+2) to jest dobry wynik
NIech sprawdzi zadanie albo czy dobrze popatrzyl na odpowiedzi . Tyle
Poza tym nie mogl na początku podac odpowiedzi tylko trzeba jasnie Pana prosić o to
15 kwi 19:35
dgdg: 5−latek zluzuj majty xd
ZADANIE BRZMI : Wartość liczbowa wyrażenia (a2−16)(a+2) dla a=√2 wynosi ?
A. 56 √2
B. 14(√12+2)
C.56
D. −14(√2+2)
15 kwi 19:38
mateusz: W wyniku Ireny wyłącz −14 przed nawias...
15 kwi 19:40
mateusz: A nawet nie musisz
Irena napisała gotowa odpowiedz do zadania, a Tobie nawet nie chce się przeanalizować jej toku
myślenia?
15 kwi 19:42
5-latek: Nie jesteś w temacie − (teraz się mowi zluzuj kapcie −wczoraj mi chrześniak powiedział
15 kwi 19:42
5-latek: Jeśli mu się nie chce to będzie tak
Znow za rok matura
15 kwi 19:46
mateusz:
15 kwi 19:48
dgdg:
15 kwi 19:54