matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aa
DAmiaN:
Długość krawędzi sześcianu o przekątnej 6?
15 kwi 15:17
Janek191:
d = a
√
3
= 6
6
2*3
a =
=
= 2
√
3
√
3
√
3
15 kwi 17:13
teusz:
https://matematykaszkolna.pl/forum/289401.html
kilka zadań niżej jest identyczne zadanie wystarczy poszukać
15 kwi 17:22