matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaa
sasa:
7
16
16
−
√
3
+1
= −
√
3
+
=
−
√
3
=
9
9
9
15 kwi 15:07
J:
https://matematykaszkolna.pl/forum/289393.html
15 kwi 15:09
sasa:
16
16
3
13
moim zdaniem powinno być =
−
√
3
=
−
=
√3
√3
√3
√3
15 kwi 15:10