matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Ad:
Sprawdzenie czy jest błąd w odpowiedziach. f(x)=|x
2
−4|−x
2
g(x)=−f(x)+3 Jaki będzie zwf g?
14 kwi 23:44
Qulka:
ZW=<−1;7>
14 kwi 23:53
Ad:
Dziękuję bardzo
Mam poprawnie. Kolejny błąd w odpowiedziach.
14 kwi 23:53