..
pytanie: Oblicz
| | 3 | | 3 | | 3 | |
|
| + |
| + |
| |
| | 1+√2 | | √2 + √3 | | √3 + 2 | |
14 kwi 20:17
pytanie: pomożecie dobrzy ludzie ?
14 kwi 20:30
pytanie: błagam o pomoc
14 kwi 21:04
ICSP: | | 1 | | 1 | | 1 | |
= 3( |
| + |
| + |
| ) = |
| | √2 + 1 | | √3 + √2 | | 2 + √3 | |
= 3(
√2 − 1 +
√3 −
√2 + 2 −
√3) = 3 * 1 = 3
14 kwi 21:08
pytanie: nie rozumiem za bardzo skąd taki zapis w 2 nawiasie
14 kwi 22:16
ICSP: | 1 | | 1 | | √2 − 1 | | √2 − 1 | |
| = |
| * |
| = |
| = √2 − 1 |
| √2 + 1 | | √2 + 1 | | √2 − 1 | | 2 − 1 | |
14 kwi 22:23
ICSP: analogicznie pozostałe
14 kwi 22:23