matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
qqq
kanapka :
Wiedząc,że a = log
2
5,oblicz log
0
,
5
0,2
1
1
log
2
5
log
1
/
2
=
=
5
1
log
2
2
1
log
2
5
1
1
= −log
2
= log
2
(
)
−
1
= log
2
5 = a
−1
5
5
git majonez?
14 kwi 15:43
J:
jak kielecki
14 kwi 15:47
daras:
kielecka musztarda też bdb
14 kwi 15:51