matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż t rójkąt prostokątny
dominika:
kat 30 stopni przyprostokatna lezaca przy tym kacie − 6
14 kwi 12:12
J:
a
= tg30
0
6
a
= sin30
0
c
6
= cos30
0
c
14 kwi 12:15
dominika:
czy to wszystko z tym zadaniem
14 kwi 13:41