Wynik
Sarka: | | 2 | | 11 | | 3 | |
3,3 + 3√−1*[ |
| * 2−2 − ( |
| )0]− 2* ( |
| )−1= |
| | 3 | | 13 | | 5 | |
14 kwi 10:17
Kejt:
| | 2 | | 1 | | 5 | |
3.3 + (−1)*[ |
| * |
| − 1] − 2 * |
| = |
| | 3 | | 4 | | 3 | |
| | 1 | | 10 | |
3.3 + (−1)*[ |
| − 1] − |
| = |
| | 6 | | 3 | |
| 33 | | 5 | | 10 | |
| + (−1) * (− |
| ) − |
| = |
| 10 | | 6 | | 3 | |
| 99 | | 25 | | 100 | | 25 | | 1 | | 24 | | 4 | |
| + |
| − |
| = |
| − |
| = |
| = |
| |
| 30 | | 30 | | 30 | | 30 | | 30 | | 30 | | 5 | |
czyżby sprawdzian?
14 kwi 10:23
Sara: już nie
14 kwi 10:25
Kejt: trudno, było się nauczyć ^^
14 kwi 10:26
Sara: super rady , SERIO
14 kwi 10:27
Kejt: serio, serio.. matura Cię nie ominie ^^
wrzucasz zadania, czekasz na gotowca w trakcie sprawdzianu.. i jeszcze prawie masz do mnie
pretensje, że za wolno wysłałam odpowiedź? nie przesadzaj..
wypadałoby chociaż tego nie robić, nie mówiąc już o użyciu słowa "dziękuję"
14 kwi 10:29
Sara: Stary skąd ty się urwałeś

Ten spr był tydzień temu xd A teraz sobie tylko sprawdzam odp xddd
14 kwi 10:31
Sara: Więc jak już rozwiązujesz te zadania to przynajmniej nie komentuj! xd
DZIĘKUJĘ .
14 kwi 10:32
Kejt: widzę, że z czytaniem ze zrozumieniem też problem... urwałaś*
14 kwi 10:32
14 kwi 10:33
Kejt: Dzięki takim osobom jak Ty, odechciewa mi się je rozwiązywać
14 kwi 10:33
Sara: Jak słodko
14 kwi 10:34