matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
maciej:
Oblicz (3
1+
√
2
:3
1
−
√
2
)
√
2
14 kwi 00:11
Qulka:
wykładniki odejmujesz a potem mnożysz 3
4
=81
14 kwi 00:29
fizyk07:
albo
3
1+
√
2
(
)
√
2
=U{3
√
2
*3
√
2
)
√
2
=(3
2
√
2
)
√
2
=3
4
=81
3
1−
√
2
14 kwi 00:34