matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak policzyć zadanie 3 ?
XYZ:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11091381_812983482118556_479652119_n.jpg?oh=068d94ec411c6213e64787f5b0b127d5&oe=552DE221&__gda__=1429132156_f07f202a75f120fd7182f8fc3689716d
13 kwi 22:29
Janek191:
Mając dany cos α wyznacz sin α , a następnie tg α a = tg α y = a x + b Mając dany punkt wyznacz b Napisz wzór prostej prostopadłej do danej, przechodzącej przez ( 0, 0).
13 kwi 23:30