matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozecie?
Bale:
jeśli punkt S =(3,−5) jest obrazem punktu P w symetrii środkowej względem punktu O =(0,0) to ? A.P=(3,5) B.P=(−3,5) C.P=(−3,−5) D.P=(−5,3)
13 kwi 16:34
J:
B)
13 kwi 16:35