matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż nierówność
Tomek:
0,2x
2
− 3x +10
Rozwiąż nierówność
<0.
(x−8)
2
Zakoduj , w kolejności rosnącej , wszystkie liczby naturalne spełniające tę nierówność.
13 kwi 07:25
daras:
Tomek=Kris=agata =... wy jakiś sprawdzian macie od rana ?
13 kwi 11:50