Prosta l przechodzi przez punkt o współrzędnych P=(3,-5) i jest równoległa do os
anamika: Prosta l przechodzi przez punkt o współrzędnych P=(3,−5) i jest równoległa do osi y Oy. Prosta
l ma równanie:
A. x−3=0
B. x+3=0
C. y−5=0
D. y+5=0
12 kwi 15:51
5-latek: A czy btrudno to narysować w układzie wspolrzednych i nie zawracać glowy tak prostymi rzeczami
12 kwi 15:53
Kacper:
Napisz do mnie

o ile jesteś kobietą
12 kwi 15:57
Anamika: Po co wg się odzywasz skoro nie piszesz rozwiązania xd
12 kwi 16:08