matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
FUKCJE! prosze o szybką pomoc..
Kasia:
Funkcja y=x⋀2=4x jest rosnąca w przedziale
1 gru 17:39
Kasia:
Funkcja y=x
2
−4x jest rosnąca w przedziale
1 gru 17:42
Łukasz:
x∊(−
∞
;0)∪(4;+
∞
)
1 gru 17:47