matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
POMOCY:
1
Jeśli tgα = −1
to iloczyn sinα * cosα = ?
3
12 kwi 14:38
POMOCY:
?
12 kwi 14:44
wacek:
12
sinα*cosα= −
25
12 kwi 14:52
POMOCY:
a możesz to rozpisać ?
12 kwi 14:55