12 kwi 11:26
Kacper:
W 3 to ja nie widzę nic do dowodzenia

Nie lubię dowodów rzeczy oczywistych
12 kwi 11:29
Janek191:
Pewnie tak:
∞
∪ = < a , a + 1)
n = 1
∞
∩ = { x }
n = 1
12 kwi 11:31
Radek:
Janek mógłbyś pomóc z 3 jeszcze ?
12 kwi 11:36
Janek191:
Tam miało być :
∞
∪ An = < a , a + 1 )
n=1
oraz
∞
∩ An = { x }
n =1
12 kwi 11:42
Radek:
Ale to do 2 zadania ? To wszystko ?
12 kwi 12:09
Janek191:
To połowa z.2
12 kwi 12:09
Radek: to jak to dokończyć ?
jeszcze jak miałbyś czas to zadanie 5 możesz zobaczyć ?
12 kwi 12:12
Radek: up
12 kwi 13:21
Mila:
5)
P(A\B)=P(B\A)⇔P(A)−P(A∩B)=P(B)−P(A∩B)⇔
P(A)=P(B)
| | 1 | |
P(A∪B)= |
| =P(A)+P(B)− P(A∩B)⇔ |
| | 2 | |
=================
12 kwi 16:52