matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mógłby ktos pomóc ? :)
bruce :
3
√
3
*
√
3
12 kwi 09:27
Janek191:
3
√
3
*
√
3
= 3
1
3
* 3
1
2
= 3
2
6
+
3
6
= 3
5
6
=
6
√
3
5
12 kwi 09:34
5-latek:
A Ty nie możesz zajrzeć do książki i zobaczyć jak rozpisać W czym była az tak weilka trudność ?
12 kwi 09:37