matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wszystkie wartości parametru a
peter:
Wyznacz wszystkie wartośmi parametru a, dla których równanie ||x+2|−3|=a−x ma nieskończenie wiele rozwiązań.
11 kwi 17:31
5-latek:
zielony y=||x+2|−3| wiec a=−5 i a=1
11 kwi 17:41