matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresy
Prezesik:
Mógłby ktoś pokazać mi czym różnią się wykresy: y = sin x y = sin
2
x y = sin
3
x y = sin
4
x bo nie mogę znaleźć nigdzie takiego porównania w google, a może się przydać do zadań
10 kwi 22:17
Ajtek:
sinx
sin
2
x
sin
3
x
sin
4
x
10 kwi 22:20
Prezesik:
dziękówa, o to mi chodziło
10 kwi 22:23
Ajtek:
Nie ma za co
.
10 kwi 22:26