matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz : 2√2 1/4 =
tyśka:
Oblicz : 2√2 1/4 =
9 kwi 21:54
Kejt:
dokąd sięga pierwiastek...?
9 kwi 22:00
tyśka:
to jest : : 2√2 i 1/4 =
9 kwi 22:01
Janek191:
3
2
√
2,25
= 2
√
9
4
= 2*
= 3
2
9 kwi 23:01