matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całko
quarhodron:
x=arctgx w jakich miejscach się przecinają oprócz x=0 ? potrzeba mi to do liczenia pól z całek
8 kwi 23:03
quarhodron:
y=x y=arctgx ten wykres y=x będzie tak jakby bardziej stromy (bliżej osi OY) ?
8 kwi 23:05