matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
tereska:
Jakie warunki spełniają liczby a = 2
4
8
i b = 8
4
2
? A. a=b B. a< b C. a> b
1
D. a =
b
4
8 kwi 22:57
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/288214.html
8 kwi 23:06
tereska:
dzięki
8 kwi 23:12