matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy odcinek przechodzi przez kwadrat
aliis:
Czy odcinek przechodzi przez kwadrat Jak obliczyć, jakie wzory, czy dany odcinek przechodzi przez kwadrat? punkty odcinka A=0, 0 oraz B=3, 3 wierzchołki kwadratu A=1, 2 ; B=2,2 ; C=2, 1 ; D= 1,1
8 kwi 18:14