matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matura? pomocy
nikola:
3
Wyrażenie
4
√
(−8)
2
* 4 do potęgi
4
7 kwi 17:41
Grzegorz:
Ale 4 do (3/4) czy całe wyrażenie?
7 kwi 18:40
Rokoko:
4
√
(−8)
2
*
4
√
4
2
=
4
√
64*16
=
4
√
1024
= 16
√
4
7 kwi 18:51