matematykaszkolna.pl
Matura 2015 dla technikum Józio : Matura 2015 dla technikum ( stara podstawa).Czy rozwiązując maturę rozszerzoną trzeba pisać słowne komentarze co robię i co z czego biorę jak np tu: https://matematykaszkolna.pl/strona/2595.html . W kluczu jest zawsze punkt za wyniki i warunki a nie ma nic o komentarzach stąd moje pytanie. Jedni mówią, że trzeba a inni, że nie. MA to jakieś znaczenie przy punktowaniu zadań ?
7 kwi 10:33
5-latek: A od czego jest Twój nauczyciel ?
7 kwi 10:52
Józio: Lepiej nie pytać, może mi ktoś odpowiedzieć ?
7 kwi 11:00
5-latek: Czyli co . Nie masz zaufania do swojego nauczyciela ?
7 kwi 11:03
Józio: Można tak powiedzieć. Pomożesz ?
7 kwi 11:04
5-latek: NIe pomoge Ci w tym dlatego ze nie wiem . Jest tak jak piszsesz . Może jak pojawi się na forum Mila to zapytaj ja .
7 kwi 11:07
Józio: Ty jesteś już po ? Może mógłbyś napisać jak ty robiłeś ( chyba, że było to bardzo dawno temu).
7 kwi 11:08
5-latek: Tak było to bardzo dawno temu (1978r emotka Ale może jeszcze jest widze Saizou na forum to może zapytaj jego . On w tamtym roku pisal mature
7 kwi 11:11
Józio: A jak mogę go zapytać ?
7 kwi 11:12
5-latek: Dodaj nowe zadanie Napisz tak .Czesc Saizou mam do Ciebie pytanie . czy możesz mi udzielić odpowiedzi na temat pisania komentarzy na maturze? Wiem ze w tamtym roku pisales mature wiec bardzo proszse o udzielenie odpowiedzi . dziekuje
7 kwi 11:15