matematykaszkolna.pl
egzamin Róża33: Dziękuje Ecie, Arob, Bogdanowi za wsparcie. Zaliczyłam pisemna cześć z matematyki.W sobotę cześć ustna (wielomiany, okręgi pola figur geometra itd ) proszę o wsparcie chodzi mi o wskazówki i podpowiedzi linki do zagadnień. Pytania do ustnego są dosyć trudne. emotkaemotkaemotka
30 lis 22:19
Róża33: Dziękuje Ecie, Arob, Bogdanowi za wsparcie. Zaliczyłam pisemna cześć z matematyki.W sobotę cześć ustna (wielomiany, okręgi pola figur geometra itd ) proszę o wsparcie chodzi mi o wskazówki i podpowiedzi linki do zagadnień. Pytania do ustnego są dosyć trudne. emotka
30 lis 22:23
Róża33: gg 6153144 dla Ety i pomagajacych
30 lis 22:31
Róża33: Na razie zmykam dobranoc Jak będziecie wolni to zerknijcie i wpiszcie swoje wpisy bardzo mi na tym zależy emotkaemotkaemotka
30 lis 22:52
30 lis 23:16
30 lis 23:18
Antonina 66: https://matematykaszkolna.pl/forum/28782.html ⇒ Podziękowania dla wszystkich emotkaemotkaemotka
30 lis 23:21
AROB: Dobry wieczór Różo33. Cieszę się, że udało Ci się zaliczyć część pisemną. Ustna też się uda na pewno. Ja nie mam gg . Jeśli coś potrzebujesz, to pisz. Pomogę chętnie, jak tylko coś spotkam od Ciebie. Powodzenia! emotka emotka
30 lis 23:30