matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz logarytm
pomozecie:
Liczba 2 log
9
27 jest równa ?
6 kwi 20:00
Janek191:
1
= 2* log
3
2
3
3
= 2*
*3 log
3
3 = 3
2
6 kwi 20:02
Eta:
6
2log
9
27= log
3
2
(3
6
)=
=3
2
6 kwi 20:08
pomozecie:
wielkie dzieki
6 kwi 20:19