Obliczy mi to ktos ? 8000:[2(8+9*3):√64]
kamila: Obliczy mi to ktos ? 8000

2(8+9*3):√64]
6 kwi 19:20
kamila: Obliczy mi to ktos ? 8000: [2(8+9*3):√64]
6 kwi 19:21
Qulka: a może sama w kalkulator
6 kwi 19:22
kamila: nie mam teraz takiego kalkulatora zeby to obliczyc
6 kwi 19:23
6 kwi 19:29
5-latek: takie obliczenia to kiedyś dzieci w szkole podstawowej robily recznie
6 kwi 19:30
Janek191:
8000 : [ 2*( 8 + 9*3) :
√64 ] = 8 000 : [ 2*(8 + 27) : 8 ] = 8 000 : [ 70 : 8] =
| | 70 | | 8 | | 2 | |
= 8000 : |
| = 8 000 * |
| = 6 400:7 = 914 |
| |
| | 8 | | 70 | | 7 | |
6 kwi 19:31
5-latek: Czesc Janek

Chowasz następnego maturzyste z tych 30% co nie zda matury
6 kwi 19:35
Janek191:
Ktoś musi zamiatać ulice
6 kwi 20:21