matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to rozwiazac?
wiosna:
20=a
√
2
6 kwi 13:03
Benny:
20=a
√
2
/:
√
2
20
=a
√
2
20*
√
2
a=
√
2
*
√
2
a=10
√
2
6 kwi 13:04
Janek191:
20 = a
√
2
2*10 = a
√
2
/
√
2
10
√
2
= a a = 10
√
2
========
6 kwi 13:05
Damian:
20=a
√
2
/
√
2
20
a=
√
2
A dalej to usuniecie niewymiernosci
6 kwi 13:05