matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie asymptot funkcji
pomocy:(:
−2
Równanie asymptot funkcji y=
+5 . Jakimi są opisanymi równaniami ?
(x−3)
5 kwi 17:53
Martyna67:
5 kwi 19:13
Janek191:
Pionowa : x = 3 Pozioma : y = 5
5 kwi 19:16