matematykaszkolna.pl
Udowodnij że Elcia: Witam emotka Ma ktoś z Was może książkę "Udowodnij że" Marii Romanowskiej wydawnictwa nowik 2012? Co o niej myślicie?
4 kwi 22:49
Mila: Tej książki nie znam, ale o wydawnictwie Nowik mam jak najlepszą opinię.
4 kwi 22:58
Elcia: Dzięki emotka Szkoda tylko, że ta książka jest teraz wszędzie niedostępna
4 kwi 23:01
Tomek: no właśnie ma ktoś może tą książkę i wyslałby mi na maila chociaż kilka skanów z tej książki? emotka
4 kwi 23:05
5-latek: Mam ta ksiazke . Wedlug mnie pomocna . Ja dalem za nia w tamtym roku 17zl . W księgarniach Matras można pewnie dostać (ja osobiście wole ksiazke niż skany jeśli jednak nie kupisz to popros ladnie kolege bezendu niech CI przesle jak jeszcze ma emotka
4 kwi 23:09
5-latek: Oczywiście skany emotka
4 kwi 23:10
Tomek: Też wolę książkę, ale patrzyłem na necie i na każdej stronie ta książka jest niedostępna. Więc wolę skany niż nic
4 kwi 23:13
Tomek: A kolega bezendu często jest na tym forum? Mogę się z nim tutaj jakos skontaktować?
4 kwi 23:16
4 kwi 23:17
5-latek: emalia CI nie dam bo mnie nie upowaznil do tego Bywa bardzo często . emotka
4 kwi 23:18
Ajtek: Bywa, po prostu patrz po nikach na stronie głównej, kto jest i spróbuj Go złapać. Bry wieczór Mila emotka
4 kwi 23:18
Tomek: 5−latek doskonale to rozumiem. Dziękuję wszystkim za pomoc emotka Może uda mi się go złapać
4 kwi 23:21
Mila: Witaj, Ajtek, brakuje nam Ciebie. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.
4 kwi 23:39
Ajtek: Dziękuję Mila za życzenia i wzajemnie. Nie mogę obiecać, że będę częstym gościem, ale postaram się wpaść na "5−minut"
4 kwi 23:41