matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nie na temat przepraszam potrzebuje pomocy !
kamisia:
Obszar wystepowania wybrzeza wysokiego (klifowego) Potrzebuje nazwe morza + panstwo
4 kwi 22:10
kamisia:
Pomoze ktos ?
4 kwi 22:22
Braun:
google.pl
4 kwi 22:23
kyrtap:
Dania lub Polska Morze Bałtyckie
4 kwi 22:25
?:
https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1ASUT_plPL444PL444&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=wybrze%C5%BCe%20wysokie%20klifowe
4 kwi 22:25
kyrtap:
trochę popracuj z mapą bo jak nie ogarniesz mapy to nici z nauką geografii −.− 99% geografii to mapa
4 kwi 22:27