Prawdopodobieństwo
Exam: Rzucamy jednocześnie kostką i sześcioma symetrycznymi monetami. Oblicz prawdopodobieństwo
zdarzenia polegającego na tym, liczba otrzymanych oczek na kostce jest równa łącznej liczbie
otrzymanych orłów na monetach
4 kwi 17:25
Exam: pomoże ktoś?
4 kwi 17:46
gogolinaa : wiesz co ci powiem

Buzie widzę w tym tęczu

bo pijana na na

ja je gogolina ja tego
nie roziwzać i nie da sie tak naprawic

bo to je nie moje a exam
4 kwi 18:12
gogolinaa : Przepraszam nie chciałem
4 kwi 18:14
Qulka: |Ω|=6•26 = 384
|A|=6+15+20+15+6+1= 63
P(A)=0,1640625
4 kwi 18:20
Exam: dziękuje
4 kwi 18:31