matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
J:
Funkcja wykładnicza określona wzorem f(x) = 2
x
przyjmuje wartość 3 dla argumentu: A) x =
3
2
B) x= log
3
2 C) x= log
2
6 D) x= log
2
3
3 kwi 18:33
J:
Zmień nick
3 kwi 18:43
Janek191:
2
x
= 3 log
2
2
x
= log
2
3 x = log
2
3 ========
3 kwi 21:27