Równanie okręgu, wykres funkcji, punkty wspólne, obliczanie pola.
ala: Punktami wspólnymi okręgu danego równaniem x2 − 4x + y2 − 12 = 0 i wykresu funkcji f(x)=
|x−2| − 4 są punkty A,B,C. Oblicz pole trójkąta ABC.
2 kwi 10:34
J:
2 kwi 10:40
J:
źle ...
2 kwi 10:41
krokus:
?
2 kwi 10:42
krokus:

o:(x−2)
2+y
2=16 S(2,0) r=4
P(ABC)=16
2 kwi 10:46
J:
2 kwi 10:48
krokus:
Co ty
J? ..... piłeś coś z rana?
2 kwi 10:50
J:
chyba ta kawa była za moncna
2 kwi 11:04
ala: dziękuje
2 kwi 11:09
ala: dziękuje
2 kwi 11:09
krokus:
2 kwi 11:15