matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz kąty trójkąta prostokątnego jeżeli sa dane wartości dł.boków
babcia:
1) a=6 b=4 c=√52
2 kwi 07:29
dero2005:
a
6
3
sinα =
=
=
√
13
c
√
52
13
b
4
2
sinβ =
=
=
√
13
c
√
52
13
2 kwi 07:39