matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zapisz w postaci potęgi
Zosia:
3
√
p64
1 kwi 13:14
Zosia:
3
√
√
64
1 kwi 13:15
J:
= [(64)
1/2
]
1/3
= 8
1/3
=
3
√
8
= 2
1 kwi 13:17
Odpowiedzi na debilne pytania:
2
1
1 kwi 15:40