matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Sonia:
Jeśli jeden z katów przyległych ma miarę cztery razy większą od drugiego kąta, to kąty te mają miary............ ?
30 mar 20:36
Eta:
5α=180
o
⇒ α=..... to 4α=....
30 mar 21:42
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/286961.html
30 mar 21:48
Eta:
Nie oglądam innych postów
31 mar 00:55