matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
karol:
Pomocy
10
6
+5
1
0*8
2
13*10
4
*8
30 mar 16:26
nieuczciwy:
10
6
+ 5
10
* 8
2
10
6
+ 5
10
* (2
3
)
2
=
=
13*10
4
*8
13*10
4
*8
10
6
+ 5
10
* 2
6
10
6
+ (5*2)
6
* 5
4
=
=
13*10
4
*8
13*10
4
*8
10
6
+ 10
6
* 5
4
10
6
(1+5
4
)
=
=
13*10
4
*8
13*10
4
*8
10
2
(1+5
4
)
100*626
25*626
=
=
13*8
13*8
26
Jeśli sie nigdzie nie pomyliłem
30 mar 16:53
5-latek:
Ale gdzie te pierwiastki
30 mar 17:00
karol:
wynik ma wyjsc 25 :<
30 mar 17:11