matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
skąd to się wzięło? wytłumaczy mi ktos?
jasio:
3
2
* 3 1/2 = 3 5/2 proszę o pomoc
29 mar 18:47
J:
a
m
*a
n
= a
m+n
29 mar 18:48
jasio:
nie wychodzi 5/2
29 mar 18:52
J:
1
4
1
5
2 +
=
+
=
2
2
2
2
29 mar 18:53
jasio:
bardzo dziękuję za pomoc
29 mar 19:15