nie wiem jak sie pozbyc a1
matma:(: ciagiem arytmetycznym o roznicy r=−2 jest ciag
29 mar 18:24
Janek191:
1 , − 1, − 3, − 5, − 7 , ....
29 mar 18:25
J:
np ... 1 , − 1 , − 3 , −5 ...
i każdy inny postaci: an = a1 − 2(n−1)
29 mar 18:26
Janek191:
Trzeba pisać całą treść zadania
29 mar 18:26
J:
co za zbieg okolicznośći

a
1 = 1
29 mar 18:26
5-latek: A
matma jak przyczajona tygrysica myśli . Nikt nie chce pomoc
29 mar 18:31
matma:(: to jest cala tresc zadania tylko po prostu w odp nie ma a1 i nie wiedzialam co mam podstawic to
a1 do postaci ogolnej
29 mar 19:32
matma:(: i ponownie dziekuje
29 mar 19:32