matematykaszkolna.pl
st Paul: Witam! Pisałem ostatnio maturkę r z matmy i wyszło mi coś około 90 procent i tyle samo z angielskiego r. Wybieram się na studia, i okazało się, że nie zostane przyjęty na studia lotnicze w Dęblinie część wojskowa ani na cywilne w rzeszowie, ze względu na wadę wzroku −9. Nie interesują mnie studia matematyczne, mam dylemat − co studiować Kierunek na który chciałem aplikować okazał się dla mnie (o ironio) nieosiągalny.
29 mar 18:01
vaultboy: Wszystko jedno, bo i tak za niedługo nic z Polski nie zostanie Studiuj to co w jakiś sposób Ci się podoba. Chociaż szału na studiach nie ma, bo wykładowcy raczej zamulają i są straszne nudy. Nie ma co wybierać jakiegoś kierunku na którym będziesz się tylko męczył. Zrób sobie rachunek sumienia czy jest coś czego lubisz się uczyć.
29 mar 18:13
Mila: Ekonomia.
29 mar 19:06
YushokU: Paul, a może masz możliwość operacyjnej korekcji wzroku? Skoro było to twoje marzenie to na twoim miejscu dałbym wszystko, żeby je zrealizować emotka @valutboy Nie strasz!
29 mar 20:02
YushokU: *vaultboy, literówka, przepraszam.
29 mar 20:03
5-latek: Pewnie będzie rodzine stać na taka operacje. Tak się sklada ze ja byłem w wojsku w 33 Powietrznej Dywizji Lotnictwa Mysliwskiego w Malborku . i wiem ze z takim wzrokiem ani nie będziesz pilotem czy nawigatorem . Ani tez nie będziesz nadawal się do kierowania lotami (czy pracować na planszetach − a to w czasie studiow lotniczych będziesz musial robic . W tym czasie kiedy ja tam byłem to wlasnie do nas wracali chłopaki z Deblina którzy sobie nie dawali rady . Wiec jeśli nie masz klopotow z matematyka to tak ja napisala Mila emotka Pozdrawiam ekonomia
29 mar 20:12