wymierna
dipsi: log
827+log
49=log
2{9}
mam to udowodnić
| | log227 | | log29 | | log227 | | log29 | |
L= |
| + |
| = |
| + |
| = |
| | log28 | | log24 | | 3 | | 2 | |
| 1 | | 1 | |
| log227+ |
| log23=log23+log23 |
| 3 | | 2 | |
co jest źle


29 mar 14:35
ICSP: nic
29 mar 14:37
prosta:
dokończ tylko
29 mar 14:38
Janek191:
... = 2 log2 3 = log2 32 = log2 9
29 mar 14:43
5-latek: =log29
29 mar 14:44
52: ....albo = log23+log23=log23*3=log29
29 mar 14:44
5-latek: Można było mieć watpliwowosci gdyż niektórzy pisząc np. tak {9} oznaczają pierwiastek z
danej liczby
29 mar 14:47