matematykaszkolna.pl
Pytanie 5-latek: Czy to ten Mr Ciupi nas odwiedzil na forum ?
28 mar 21:47
bezendu: ?
28 mar 21:49
5-latek: Czesc emotka Podobnie jak matemaks https://www.youtube.com/watch?v=yQ8NwXn-RgA
28 mar 21:56
bezendu: Cześć, ale nadal nie wiem o co Ci chodzi ?
28 mar 21:58
5-latek: Spojrzalem na liste gości i zobaczyłem ten nick emotka
28 mar 21:59
bezendu: Ktoś sobie mógł taki wybrać i tyle emotka
28 mar 22:01
5-latek: Domyslilem się ale zapytałem z grzeczności emotka
28 mar 22:05
ICSP: Może ktoś rozwinąć temat ?
28 mar 22:05
Metis: ICSP MrCiupi to popularny na YouTube użytkownik, pomagający w nauce matematyki − wyjaśnia, rozwiązuje zadania maturalne "łopatologicznie" emotka https://www.youtube.com/channel/UCHKIRscfjQzCDzKBYw-tGpw
28 mar 22:13
ICSP: Dzięki
28 mar 22:24
Mila: Mamy jeszcze jedną konkurencję.
28 mar 23:14
bezendu: MrCupi ma tylko filmiki i trzeba wykupić u niego abonament, matematyka.pisz darmowa+świetne forum z zadankami. Więc konkurencji nie ma emotka
28 mar 23:16
kyrtap: on jest jeden, nas wielu i wiele pokoleń
28 mar 23:17
5-latek: Może zauwazyles ze w tym roku nie ma tak dużo maturzystów którzy tak jak Wy okupowaliście to forum w tamtym roku Chcieliscie się czegos nauczyć . Teraz tak się nie dopytują tak jak wyscie to robili . może sa 2−3 wyjątki Wiesz na zadania info tez trzeba zaplacic . Ja osobiście uważam ze lepsze sa takie wlasnie strony i być może wykupienie abonanmentu za kilka zloty niż jak niedawno pokazywal daras kupienie książki (jak zdac mature z matematyki nic nie umiejąc hit na Allegro za 18zl z przesylka .
29 mar 00:10
PR: Witam w tym roku pierwszy raz zdaję maturę. Dzieję się tak zapewne ponieważ coraz więcej ludzi maturę bez przygotowania na zasadzie "jest to zdaje". Sam mam aspiracje na wiele z pr....ale mam nadzieję że na tym się nie skończy emotka
29 mar 00:19
Hugo: Jestem ciekaw jak wypdnie ta matura 8| , Hugo sie tam uczył i sie dostał na AGH dzis dawalem korki
29 mar 01:06
Hugo:
 1 
dziewczyna II LO Human i nie wiedziala ile to jest −

* 4
 2 
29 mar 01:06
5-latek: Zanim jeszcze poznałem to forum to powtarzając sobie wiadomości z matematyki natrafiłem na jego strone . Dlatego napisalm . Czy to ten......... ?
29 mar 14:26