2π | 4π | π | 4π | π | 2π | |||||||
sin | *sin | −sin | *sin | −sin | *sin | =0 | ||||||
7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 |
4π | 2π | 1 | 6π | 2π | ||||||
sin | *sin | = − | (cos | − cos | ) = | |||||
7 | 7 | 2 | 7 | 7 |
1 | π | 2π | 1 | π | 1 | 2π | ||||||||
=− | (−cos | − cos | ) = | cos | + | cos | ||||||||
2 | 7 | 7 | 2 | 7 | 2 | 7 |
4π | π | 1 | 5π | 3π | ||||||
−sin | *sin | = | (cos | − cos | ) = | |||||
7 | 7 | 2 | 7 | 7 |
1 | 2π | 3π | 1 | 2π | 1 | 3π | ||||||||
= | (−cos | − cos | ) = − | cos | − | cos | ||||||||
2 | 7 | 7 | 2 | 7 | 2 | 7 |
2π | π | 1 | 3π | π | ||||||
−sin | *sin | = | (cos | − cos | ) = | |||||
7 | 7 | 2 | 7 | 7 |
1 | 3π | 1 | π | |||||
= | cos | − | cos | |||||
2 | 7 | 2 | 7 |
4π | 2π | 4π | π | 2π | π | |||||||
sin | *sin | − sin | *sin | − sin | *sin | = | ||||||
7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 |
1 | π | 1 | 2π | 1 | 2π | 1 | 3π | |||||||||
= | cos | + | cos | − | cos | − | cos | + | ||||||||
2 | 7 | 2 | 7 | 2 | 7 | 2 | 7 |
1 | 3π | 1 | π | |||||
+ | cos | − | cos | = 0 | ||||
2 | 7 | 2 | 7 |
α + β | α − β | |||
cosα − cosβ = −2sin | sin | |||
2 | 2 |
1 | α + β | α − β | ||||
− | (cosα − cosβ) = sinx*siny, x = | , y = | ||||
2 | 2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |