matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
punkt o jest środkiem okręgu wpisanego w trójkąt równoramienny ABC w którym AC=B
j:
punkt o jest środkiem okręgu wpisanego w trójkąt równoramienny ABC w którym AC=BC. Jeśli kat AOB =130° to kat ACB miedzy ramionami trójkąta ma miarę ...
28 mar 12:07