2 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||
P(A\ B) = | * | + | * | + | * | + | * | + | * | +
| ||||||||||
7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 |
1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||||
* | + | * | + | * | + | * | =
| ||||||||
7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 |
4 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | ||||||||||
= | + | + | + | + | + | + | + | + | = | |||||||||
49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 |
16 | ||
49 |
5 | ||
wynik ma być | ||
16 |
2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 16 | ||||||||||
P(A)= | * | +2* | * | +4* | * | +2* | * | = | ||||||||||
7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 7 | 49 |
2 | 1 | 1 | 1 | 8 | ||||||
P(A∩B)=2* | * | +4* | * | = | ||||||
7 | 7 | 7 | 7 | 49 |
| 8 | 1 | ||||||||||
P(B/A)= | = | = | ||||||||||
| 16 | 2 |
2 | ||
Wytłumaczycie dlaczego "jedynka wypada dwa razy częściej" jest zapisane jako | a nie | |
7 |
2 | 2 | 1 | 1 | |||||
− reszta oczek wypadałaby z prawdopodobieństwem równym | * | = | ? | |||||
6 | 6 | 6 | 18 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |