aa
Hugo: Dziadko jesteś

? poratujesz 4 litery ?
27 mar 13:39
Hugo: 3 programy mam na listwach zajęcia są od teraz przez 1,5h
27 mar 13:40
Hugo: void funkcja2(int val1, int val2 , node*& lista1)
{
node *lista1=head;
if(p−> val != 0)
{
while(p−> val != val1)
{
p = p−> next;
}
node * pierwsze = new node;
pierwsze −> val = p −> val;
// x − owy zakres
p = p−>head;
while(p−> val != val2)
{
p = p−> next;
}
node * drugi = new node;
pierwsze −> val = p −> val;
// y − owy zakres
while( pierwszy !=drugi)
{
p = pierwszy;
while(p != NULL){
pierwszy = pierwszy −> next;
}
p −> next = pierwszy;
p−> val = val;
}
}
funkcja ma dostawać dwie liczby i między tymi liczbami wycinać i wstawiać zawartosc na sam
koniec
27 mar 14:03