Gimnazjalista: 4x −2x+1 − 8=0
zapomniałem jak to robić, poproszę tylko o wskazówkę
26 mar 22:43
ICSP: (2x)2 − 2 * 2x − 8 = 0
26 mar 22:46
Profesor: 22x − 2x+1 − 23 = 0
26 mar 22:46
kyrtap:
22x − 2* 2x − 8= 0
26 mar 22:46
Qulka: 2x=t
26 mar 22:47
kyrtap: 2x = t i t>0
26 mar 22:47
kyrtap: Quleczko i założenie
26 mar 22:48
Qulka: chciał tylko wskazówkę
26 mar 22:51
kyrtap: połowiczną wskazówkę dałaś ale fakt wskazówka to wskazówka
26 mar 22:52
Gimnazjalista: dzięki wielkie, dalej już sobie poradzę, (Niech żyje matematyka ! )
26 mar 22:56
kyrtap: Gimnazjalisto już takie równane rozwiązujesz?
26 mar 22:57
kix: .....i ludzie którzy pomagają
26 mar 22:57
Gimnazjalista: politechnika mym marzeniem
26 mar 23:00
kyrtap: niechaj się stanie
26 mar 23:01