matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadania maturalne
Ania :):
Okrąg o środku S=(0,−6) i promieniu r=2. Ma równanie a) (x−1)
2
+(y+6)=2 b) (x−1)
2
+(y+6)=4 c) x
2
+(y+6)=2 d) x
2
+(y+6)=4
26 mar 00:44
Qulka:
d
26 mar 00:45
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1468.html
26 mar 00:45
Ania :):
Dzieki wielkie
26 mar 00:47